Táltos  Szem  Dobkör
Gyógyulj meg, hogy gyógyíthass, gyógyíts most, hogy gyógyulhass
MENÜ

 

Szeretettel köszöntelek Benneteket!

 

 

Életutam gyermekkoromtól kezdve olyan szakrális beavatásokon ment keresztül, melyek felismertették velem, hogy az emberek között, Magyarországon mi a feladatom. Szolgálni a fejlődést, az emberi pszichék zavarait letisztítani és helyreállítani a közvetlen kapcsolódást embertől-emberig, fénytől-fényig, szívtől-szívig, valódi közösséget létrehozni ebben az elidegenedett, bezárkózott világban, melynek alapja a Szeretet.

Őseink szakrális és kultikus mélységébe és magasságaiba visz utunk, és a mai kor élő embere számára az ősi energiák újraéléséhez, megtapasztalásához vezet. Mert beszélni lehet sok mindenről, de akkor válik hitelessé a tanítás és a bölcselet, ha azt tapasztalatok, megélések, beavatási próbák és gyakorlatok által elsajátítjuk, a tudás testté válik. A ma élő legöregebb táltos, akinek mester-tanítvány viszonyú beavatotti ága gyökereink legősibb vallásába nyúlik vissza.  Meglátta bennem azt, hogy mit képviselek és táltossá avatott. Hagy térjek itt ki arra, hogy a táltosság elsősorban Istennek tett szolgálat, és nem az anyagi javak harácsolásáról szól, nem telejósdában való kártyavetésről és nem is a magamutogatás dicsfényéről. Mert az igazi táltos a bölcsesség és az alázat embere. Magyarországon felébredt egy út, melyet táltos útnak hívunk és felismertet ősi, mágikus titkainkkal, de ettől még önmagában senki nem lesz táltos. Ahhoz teljes szívvel kell élnie ezt az utat, és egyensúlyra kell törekednie mindenben.

Vívódtam egy ideig, hogy ezeket az információkat akár csak mozzanataiban is, tévéképernyőre vigyem e, mert annyian visszaéltek már ezekkel a dolgokkal. De végül mégis úgy döntöttem, hogy azért a célért, hogy az emberek figyelme felébredhessen, igen, elvállaltam a felkérést. Mert ha valaki ezt az ősi utat keresi, lehetősége nyílik arra, hogy megtaláljon minket. A LélekTv pozitív szellemiségének munkája által azt hiszem, lehetőségem nyílik arra, hogy bemutassam, miben áll ez az út.

 

Ha önmagadat keresed, csendesülj el, mert a szellem csendje beszédes. Lényünk csak akkor hallhatja meg az Őstent, ha kiüresedve önmagunk igaz jelenében, fénymagunkat újra felismerjük, és a forrását keressük a szív végtelenségében.”

 

 

Asztali nézet